fredag 20 april 2012

spöat skiten ur mig själv bokstavligt talat


Skavsår på knäna, rivmärken på magen, blodsmak i munnen, och ett muskelberg som skrek:
- " Behöver ni kräkas så gör det helst utanför!"
...Börjar förstå varför killen i receptionen skrattade och sa:
-"Tjejer jag bjuder er på inträdet om ni går på detta passet!!"


Det jag försöker säga är att Maria och jag åkte till arenan för att gå på deras eget kvällsbad med spa, men tänkte innan bara testa på något som hette vattenfys.
jag frågade killen i receptionen om det var väldigt "tantigt" eftersom att jag framför mig i huvudet såg tanter som guppade runt på färgglada frigolitkorvar.
" eeh, väldigt tantigt? Om jag säger som så att ni är nästan för gamla!? Jag vill inte skrämma er, men det är tufft," fick jag till svar.
Vi gick in och jag hann tänka tanken "vad i helvete gör vi här?! Vi måste ut!!" När det visade sig att vi var ensamma tjejer med ett 20tal muskelberg i 25-30års åldern som såg ut att gå på anabola allihop...
Men, till saken hör att vi klarade hela passet på 1 timme utan att varken dö eller kräkas och efteråt kom några av killarna fram och sa:
" Fan va grymt jobbat tjejer!"

Så, summan av kardemumman är att:
* Har man gett sig fan på någonting så går det
* Hård träning ger resultat
* Man ska våga göra något helt nytt och ta utmaningar, det är det som pushar en framåt så att man inte står still i det gamla trygga!

1 kommentar:

Emelie sa...

Måste tillägga att det var säsongsavslutning på detta passet till råga på allt, så killarna hade fått tillsägelse om att ta i lite extra!!!!
Jag är så stolt att vi klarade av hela passet!:)