Lchf bröd från iform 1 limpa
150g mandlar
100g sesamfrön
100g linfrön
100g solroskärnor
150g pumpakärnor
1dl rapsolja
150g mandlar
100g sesamfrön
100g linfrön
100g solroskärnor
150g pumpakärnor
1dl rapsolja
5 små ägg
2 tsk havssalt
Mal mandlarna i en mixer.
Blanda fröerna och mandlarna i en skål.
Vispa upp äggen och tillsätt dem i "fröskålen" tillsammans med rapsoljan och havssalten.
Häll upp blandningen i en smord brödform och grädda i 160C ca 70 minuter i nedre delen av ugnen.
Låt brödet svalna i brödformen innan du stjälper upp det.
Förvara brödet i en plastpåse i kylskåpet.
2 tsk havssalt
Mal mandlarna i en mixer.
Blanda fröerna och mandlarna i en skål.
Vispa upp äggen och tillsätt dem i "fröskålen" tillsammans med rapsoljan och havssalten.
Häll upp blandningen i en smord brödform och grädda i 160C ca 70 minuter i nedre delen av ugnen.
Låt brödet svalna i brödformen innan du stjälper upp det.
Förvara brödet i en plastpåse i kylskåpet.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar