Supernyttiga, goda kesellan i en ny kostym....
Oh, jag som fått upp ögonen för kesella och gärna äter det till frukost och kvällsmat varje dag blev överlycklig igår när jag var och handlade och såg att det kommit en ny smak!
Helst ska kesellan vara naturell, men ibland kan det vara gott med en smaksatt till efterrätt eller i stället för grädde till en chokladkaka.
Denna nya varianten var citrus!
Frisk och god med bitar av citrus! Jag är fångad, helt klart!
Har hittills ätit den såhär:
Citruskesella med frukt 1 port5 skivor honungsmelon 1/2 dl hallon 1/2 dl kesella citrus 1 msk russin 5 hasselnötter |
En touch av citrus 1 port 1/2 dl hallon 2 dl naturell lättyoghurt 1/4 dl kesella citrus |
Proteinberikad frukostyoghurt 1 port 1/2 dl hallon eller jordgubbar 2 dl naturell lättyoghurt 1/4 dl kesella citrus 3 msk solroskärnor 1 msk russin |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar