Ibland känner man verkligen inte för att laga mat...
Såna där dagar när man helst hade velat ta fram en färdigrätt, trycka på micron på full effekt i 3 minuter och så är det klart.
Men...det skulle jag aldrig göra!
Däremot har jag ett korvwoksrecept som är lättare än lättast att göra!
Går på ett kick, gott och enkelt, enjoy!
Såna där dagar när man helst hade velat ta fram en färdigrätt, trycka på micron på full effekt i 3 minuter och så är det klart.
Men...det skulle jag aldrig göra!
Däremot har jag ett korvwoksrecept som är lättare än lättast att göra!
Går på ett kick, gott och enkelt, enjoy!
Korvwok 1port:
2 dl frysta wokgrönsaker (Findus Classic Wokmix)
1 tsk rapsolja
1/5 falukorvsring (ca 160 gram)
1 msk naturella jordnötter eller cashewnötter
1 msk senap
Vitpeppar, vitlökspulver, salt
2 dl frysta wokgrönsaker (Findus Classic Wokmix)
1 tsk rapsolja
1/5 falukorvsring (ca 160 gram)
1 msk naturella jordnötter eller cashewnötter
1 msk senap
Vitpeppar, vitlökspulver, salt
3 cm skivad gurka
4 körsbärstomater
1. Hetta upp rapsoljan i en stekpanna och woka grönsakerna tills de är helt tinade och mjuka.
2. Skär korven i kuber och vänd ner dem i grönsakerna. Stek tills korv och grönsaker har en fin färg.
3. Krydda med vitpeppar, vitlökspulver och en aning salt.
4. Garnera woken med några naturella (osaltade) jordnötter eller cashewnötter.
Servera med körsbärstomater, färsk gurka och senap.
4 körsbärstomater
1. Hetta upp rapsoljan i en stekpanna och woka grönsakerna tills de är helt tinade och mjuka.
2. Skär korven i kuber och vänd ner dem i grönsakerna. Stek tills korv och grönsaker har en fin färg.
3. Krydda med vitpeppar, vitlökspulver och en aning salt.
4. Garnera woken med några naturella (osaltade) jordnötter eller cashewnötter.
Servera med körsbärstomater, färsk gurka och senap.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar