söndag 21 oktober 2012

Grill, badtunna och sommarvärme

Vad hände med vädret??
Förra lördagen plockade jag fram dunjackan...det var  +3 grader och jag höll på att frysa ihjäl! Idag däremot visade termometern +19,8 grader och jag gick i bara linne till gymmet! Klimatförändringar eller bara en helt naturlig brittsommar är frågan!?

Mina kära vänner "militärfruarna" har kommit på besök över helgen och militärerna hade fixat två badtunnor till kadettbyn, så det blev en super-myspys kväll!
Vi inledde med grillning (glutenfria hamburgare) för att sedan fortsätta inklämda 16 pers i bikini/badbrallor med alkoholhaltiga drycker i högsta hugg i badtunnan. Kändes bra att jag hade pumpat på gymmet innan på förmiddagen när jag nu skulle blotta mig inför alla vältränade militärherrar ;)

Tunnorna höll en temp på +40 grader och det var så jäkla härligt! Marschaller som lös och tunnorna som rök i den kolsvarta natten, lovely!

Natten blev galen, slutade på stan (som den brukar på lördagarna) trotts att alkohol är väldigt kaloririkt och jag sagt att jag ska vara nyttig till tusen nu! :S Meeen, "man ska leva livet så att man inte tillåter sig att ångra något man aldrig gjorde... " så det var mottot vi höll helgen igenom! :D

Inga kommentarer: