tisdag 13 november 2012

Himelska chokladmuffins

Mycket träning kräver också lite påfyllning...
Bakade kladdiga chokladmuffins just för detta, nyttiga är dom inte, men goda som f*n ;)


Mina grymma kladdkakemuffins 13 st (amerikanskstorlek)
150 g margarin
3 ägg
2 1/2 dl strösocker
3 dl fin glutenfri mjölmix
7 msk kakao
3/4 tsk bakpulver
3/4 tsk havssalt
1 1/2 tsk vaniljsocker

1. Sätt ugnen på 200grader.
2. Smält margarinet och ställ det åt sidan för att svalna.
3. Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
4. Blanda mjölmix, vaniljsocker, bakpulver och kakao i en separat bunke och sikta ner i äggsmeten.
5. Rör ordentligt men vispa inte!
6. Rör i de smälta margarinet och fyll sedan upp muffinsformarna till 3/4 och grädda mitt i ugnen i 200 grader ca 10 min. (Muffinsen ska vara kladdiga med inte lösa och rinniga)

Inga kommentarer: